Terület és eszköz menedzsment

 

Nyilvántartás

Az ingatlannal kapcsolatban az elsődleges feladat az ingatlan nyilvántartása, beleértve a szerkezeti elemeket, terek, munkahelyek és eszközök törzslapjainak kezelése. Az adatokat tetszőleges struktúrában és tartalommal lehet menteni, különböző rajzok, dokumentumok köthetők hozzá.

 

Web2eLeltár

De nem szabad megállni a tárolásnál, az adatok tartalma folyamatosan változik. Ezért a rendszer, leltárt segítő funkcióval lett ellátva, illetve vonalkód leolvasó rendszerekkel is összeköthető.

 

Költöztetés

A Web2e célja, hogy a meglevő állapotról naprakész rajzzal és információval rendelkezzen, illetve a döntéshozók által elfogadott új elhelyezési tervnek megfelelően az adatokat és rajzokat frissítse. A rendszerben megtalálható az új és régi állapot szerinti adat is, így az eltérés alapján a költözés levezényelhető.

 

Vagyongazdálkodás

Az ingatlan adatok megadásánál nem érdemes megállni a műszaki adatok nyilvántartásánál, hanem annak vagyonkataszteri adatait is tárolni, és folyamatosan frissíteni kell. Ezek az adatok adják a vagyongazdálkodás, hasznosítás és stratégia döntés támogatás legfontosabb bemeneti információit.