Cadmatic 3D létesítménytervező szoftver

Cadmatic - Élelmiszeripar

Cadmatic - Vegyipar

Cadmatic - Gyógyszeripar

Cadmatic - Energiaipar

Napjainkra nem csak a mindennapi élet tempója gyorsult fel. A beruházások átfutási ideje – ezzel együtt a tervezési fázis is jelentősen lerövidült. Ez óriási teherként nehezedik a tervezőkre.

A Cadmatic 3D –a világ egyik vezető létesítménytervező szoftver-csomagja feloldja az Önre nehezedő nyomást!

 

Teljes életciklus

A CADMATIC hatékonyan alkalmazható a létesítmény teljes életciklusában - a technológia tervezésétől (P&ID) kezdve a részletes tervezésen keresztül az üzemeltetés és karbantartás fázisában is. A szoftvert úgy alakították ki, hogy a tervezőmérnökök, az üzemeltetők, a beruházók, a kivitelezők és a karbantartási szakemberek igényeinek és elvárásainak is megfeleljen.

 

Egységes adatok

A CADMATIC kiemelkedő hatékonyságának alapja az a koncepció, hogy mindenki számára hozzáférhető, egységes adatbázisban tárolja az adatokat a 3D-s információtól kezdve a karbantartási attribútumig. Ez az integrált, egyedülálló adatkezelés garantálja, hogy az összes adat a tervezési projekt minden fázisában elérhető és konzinsztens.

 

Specifikáció alapú tervezés

A Cadmatic hatékony eszközöket nyújt a folyamat-tervezés és a létesítmény tervezés minden fázisában. Ezt a felhasználó által definiálható tervezési szabályok (csőosztályok, szabványos elemek, stb.) garantálják mind a technológiai folyamat, mind a 3D-s tervezésében.

A 3D modell alapján a rajzi dokumentáció (elrendezési és csövezési rajzok, cső-izometriák) és az anyagjegyzékek könnyedén előállíthatók. Az esetleges változtatásokat csak a 3D modellen kell átvezetni - a rajzokat frissítése a fejlett változás-kezelő lehetőségekkel egyszerűen elvégezhető.

 

Magasszintű kommunikáció

CADMATIC új utakat nyitott a mérnöki kommunikációban. A program szolgáltatásai szükségtelenné teszik fárasztó utazásokat, leegyszerűsítik a nehézkes terv-egyeztetéseket. A rendszer használta nem csak a tervezők, hanem a projekt vezető életét is megkönnyíti. Az egyszerűbb munkavégzés miatt nő a hatékonyság és javul a minőség.

Cadmatic - Környezetvédelem

Gyors bevezetés, hatékony adminsztráció

A gyorsan tanulható, felhasználó barát szoftver jelentősen megnöveli a tervezők munkájának hatékonyságát. Felgyorsul a tervezés minden fázisa (csőtervezés, tartózás, dokumentálás). A rendszer egyedülállóan felhasználóbarát felületén egyszerűen létrehozahatók magy módosíthatók a könyvtári elemek, specifikációk, és egy új projekt indítása is gyorsan elvégezhető.