Virtuális 3D üzem

eShare

eGo
eBrowser

A CADMATIC Információ Management megoldása egyszerű elérési lehetőséget kínál a projekt minden információjához egy könnyen használható web alapú felületen keresztül.

A projekt életciklusa minden fázisában rengeteg információ készül és gyűjtésre kerül. Ez exponenciálisan nő a projekt előrehaladtával és fejlődésével, ahogy a projekt státusza változik koncepcióból tervezésre, építésre, eszköz menedzsmentre és karbantartásra.

eBrowser

eShare

eGo

A Cadmatic eBrowser gyors és hatékony kapcsolatot biztosít a tervezési projekt résztvevőt között az interneten keresztül. Tervezőt, alvállalkozót, kivitelezőt és megrendelőt kapcsol össze a közös térbeli modell – lehetővé téve a párhuzamos áttekintést – a virtuális üzemben tett bejárás során. A beépített objektumok összes tervezési adata lekérdezhető. Csak egy kattintás és a készülékek, csővezetékek és szerelvények adatai megtekinthetőek az eBrowser-ben. A modellben mérhetünk, kereshetünk objektumokat – illetve kívánt feltételeknek megfelelően akár „szűrhetjük” is a megjelenített objektumokat, objektumcsoportokat. Egyedülálló lehetőséget biztosit az üzem műszaki adatainak elérésére nem csak a tervezés, hanem az építés, az üzemeltetés és karbantartás fázisában is – mivel webes felületen keresztül egyszerűen hozzákapcsolható dokumentum kezelő rendszerekhez.

Információs portál a mérnöki, karbantartási és üzemelési adatok egyesítésére. Mindezeken felül nagyszerűen együttműködik az eGo-val. Elérhetővé teszi az információt minden üzleti folyamat számára, mint a projekt menedzsment, beszerzés, gyártás, építés, üzemeltetés és karbantartás. Az eShare valós időben nyújt precíz adatokat a projekt adatbázisának elérésével, tökéletesítve a kommunikációt és csökkentve a pontatlanságból származó kockázatot.

fogd a 3D-s modellt és menj! Frissítsd a státuszokat az eShare felé. Az eGo-val könnyedén megnézhető a 3D-s modell, ami érintéssel navigálható. Az eShar-rel együtt is használható. A modell példának okáért betölthető az eShare-ből az eGo-ba, ahol az adatok a helyszínen szerkeszthetőek, bővíthetőek. E módon tehetőek a mérnöki adatok a legkönnyebben mobilissé.